§1 Personuppgifter

Alla hantering av ansökningar och personuppgifter hanteras av de blancolångivare som rekommenderas av Blancolån.nu. Blancolån.nu lagrar inga personuppgifter och inga kreditupplysningar sker på Blancolån.nus begäran.

§2 Ansvar

Blancolån.nu ansvarar för den här webbsidans innehåll, den information som publiceras och det som direkt kommuniceras till dig. Eventuella skador, konflikter eller tvister som uppstår beträffande blancolån, avtal eller andra överenskommelser mellan dig som låntagare och den långivare som beviljat blancolån kan inte Blancolån.nu ansvara för. Alla avtal som skrivs gäller endast mellan dig som låntagare och den blancolångivare som ingår i avtalet. Blancolån.nu har ingen part i dessa avtal.

Allmänna villkor för respektive blancolån hittar du på respektive blancolångivares hemsida och Blancolån.nu rekommenderar att läsa igenom dessa för att få korrektinformation.

Har du stora blancolån sedan tidigare eller väldigt låg inkomst rekommenderar Blancolån.nu att du inte tar ytterligare blancolån. Gör alltid en budget över din ekonomi för att vara säker på att du har råd med ännu ett blancolån innan du ansöker. 

§3 Ändring av allmänna villkor

Vi rekommenderar dig att med jämna mellanrum besöka denna sida för att hålla dig uppdaterad om Blancolån.nus allmänna villkor.