Blancolån

Att samla på sig en stor mängd blancolån och krediter är lätt hänt och kan leda till en situation som känns svår att ta sig ur. Den sammanlagda räntekostnaden blir lätt väldigt stor och alla utbetalningar får din ekonomi att kännas som ett sjunkande skepp. Lösningen må låta något märklig, men den är helt enkelt att ta ytterligare ett lån. Detta blancolån ska däremot inte göra din hög av skulder större utan istället hjälpa dig att betala av alla dessa småskulder som ligger och gnager hål i plånboken. Många långivare erbjuder även blancolån med betalningsanmärkningar vilket kan vara ett bra alternativ för dig som vill samla dina mindre lån och få kontroll över din ekonomiska situation. 

Låneförmedlare hjälper dig på vägen

Genom att ta hjälp av en låneförmedlare kan du hitta ett blancolån med väldigt låg ränta. Långivare som erbjuder blancolån ser till många olika faktorer när din ränta ska bestämmas, men dessa faktorer är sällan exakt samma. Detta gör att dina ränta kan skilja sig väldigt mycket mellan långivare. Jämför du ett stort antal långivare samtidigt så är det störst chans att du hittar den långivare som kan erbjuda dig en lägsta räntan och de bästa villkoren.

Genom att du använder dig av en låneförmedlare görs endast en kreditupplysning. Då flera antal kreditupplysningar påverkar din kreditvärdighet är en låneförmedlare med andra ord ett bra sätt att vända sig till många banker och behålla sin kreditvärdighet på samma gång. Du sparar dessutom tid då du får dina alternativ med exakt räntekostnad för varje långivare presenterad för dig.

Ett större blancolån ger dig en bättre överblick

Med ett enda stort blancolån får du en betydligt bättre överblick över dina skulder och din ekonomiska situation än om du har allt utspritt över ett stort antal mindre blancolån och krediter. Chanserna är även stora att du lyckas sänka din sammanlagda lånekostnad då den procentuella räntan ofta är högre ju mindre blancolånet eller krediten är. Tack vare att du endast har en skuld kommer även eventuella kreditupplysningar som görs på dig se bättre ut, något som kan vara bra om du ska teckna ett avtal, ansöka om nya blancolån eller betala något på avbetalning. Din ekonomiska situation ser helt enkelt bättre ut.